BETTYDEJONG.NL

Mijn naam is Betty Walstra-de Jong. In 2014 heb ik van mijn hobby, tekenen en schilderen, mijn werk gemaakt. Samen met mijn collega Ellen, startten we Atelier uiT de kunsT in Assen. Onder de naam Busy Betty ben ik daarnaast interieuradvies blijven geven (inmiddels is dit steeds meer naar de achtergrond geraakt) en ben ik veel blijven  tekenen en schilderen. Mijn grote passie.

 

Met zorg, liefde en plezier werk ik aan mijn tekeningen en schlderijen. Sinds mijn 16e heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op dit gebied. De eerste jaren stonden grotendeels in het teken van schilderen. Steeds kwamen, vooral, dieren terug in mijn werken. Eerst realistisch maar later ook met een knipoog. In mijn pentekeningen en illustraties is dat vooral terug te zien.

 

Nadat ik verschillende opdrachten kreeg op het gebied van ontwerp en vormgeving ben ik in 2016 gestart met de opleiding tot mediavormgever. Ik denk dit goed te kunnen gebruiken voor ons atelier en zie wel waar dit daarnaast heenleid. Ik volg mijn hart en mijn passie. Ik vind dat ik het mooiste werk heb wat er bestaat. Ik teken iedere dag met heel veel plezier en mijn hoofd zit vol ideeen. Als ik daarmee ook nog een  stukje van mijn plezier van het maken over kan brengen op anderen, dan is mijn missie geslaagd.

 

Hieronder tref je een kleine greep uit mijn werk aan. Ben je geinteresseerd in mijn werk of wil je meer zien van hetgeen ik maak en gemaakt heb, laat het me dan even weten, ik laat je graag meer van mijn werk zien of kan je laten weten waar ik op dat moment exposeer. Op de contactpagina vind je mijn gegevens terug.

 

 

Pentekeningen

 

Vrij werk (mens en dier)

Opdrachten