• Workshop op lokatie

Creatieve personeelsactiviteiten

 

Creatief en orgineel

Wij organiseren diverse orginele workshops die zeer geschikt zijn voor personeelsactiviteiten. Van creatief tot kunstzinnig, heerlijke ontspannen èn te combineren met bijvoorbeeld een geheel verzorgde High Tea of lunch. Wij hebben in ons atelier ruimte voor ongeveer 15-20 personen, voor grotere groepen komen wij graag bij u op lokatie.

Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van workshops tijdens het door u georganiseerde personeelsevenement maar ook verzorgen wij geregeld creatieve activiteiten op afdelingsniveau of voor teambuilding.

Enkele mogelijkheden voor een leuke personeelsactiviteit zijn:

 

 

 

Keuzes maken

Soms kan het lastig zijn om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden. In zo'n geval is het ook mogelijk om bepaalde workshops (maximaal 3) te combineren. Of misschien tref je juist dat wat je zelf in gedachten had niet (geheel) in ons overzicht aan, dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen om te bespreken of we aan je wens tegemoet kunnen komen.

 

 

Eten en drinken

Alle workshop zijn standaard verzorgd met koffie/ thee en wat lekkernijen. Maar hebt u specifieke wensen zoals bijvoorbeeld frisdrank en/ of andere versnaperingen om uw personeelsuitje helemaal compleet te maken, laat het dan even weten. De mogelijkheden zijn reuze. Daarnaast is het, zoals hierboven al geschreven, mogelijk om het programma uit te breiden met bijvoorbeeld een geheel verzorgde High Tea of lunch.

 

 

Op lokatie

Bestaat je groep uit 15 personen of meer en wil je niet reizen? Wij komen vanaf 15 personen ook op lokatie; naast Drenthe zijn Friesland en Groningen voor ons geen probleem. Maar ook elders in het land komen wij je graag bezoeken.

 

 

Bekijk hier de verdere mogelijkheden voor een creatieve personeelsactiviteit.