Do-It-Yourself pakketten (ook als relatiegeschenk)

 

"Niet iedereen is in de gelegenheid om deel te nemen aan een van onze workshops. En dat kan best jammer zijn." Met die gedachte lanceerden we de  UiT de kunsT DIY pakketten. 

Geen gefreubel, gepriegel of geknutsel maar, net als onze workshops, kunstzinnige en hippe pakketten die passen in ons huidige interieur. Maar ook net even anders dan anders zijn!

 

Onze DIY pakketten zijn alles-in-één pakketten, je hoeft dus niet meer allerlei winkels bij langs om de benodigde materialen op te sporen. Misschien heb je iets op onze website of in ons atelier gezien of gedaan wat je thuis graag (verder) wilt maken. Of je bent geinteresseerd in onze pakketten als Relatie- of Eindejaarsgeschenk.

 

Alle materialen die je nodig bent voor een geslaagd DIY poject, aangevuld met een duidelijk instructieboekje, hebben wij in het alles-in-één DIY pakket gedaan. Je kan dus direct aan de slag. Het motto voor onze workshops is 'Het plezier van het maken'! En dat geldt ook voor de UiT de kunsT DIY pakketten.

 

Alle DIY pakketten bevatten kwalitatief hoogwaardig materiaal wat eerst door ons zelf getest is. Omdat de DIY pakketten afgeleid zijn van onze workshops weten wij precies wat je nodig bent en hoe het gebruikt moet worden. Dat betekent dat je verzekerd bent van een goed product.

 

Wij hebben de volgende DIY pakketten:
- Dikke Dame beeld (zelf maken en beschilderen) *€ 35,-

- Handlettering *€ 19,95

- Zentangle *€ 19,95

- Brushlettering *€ 19,95

 

Onze DIY pakketten zijn kunstzinnig, duidelijk, leuk om te doen en niet te ingewikkeld. Wij wensen je veel plezier van het maken!

 

 

Wil je een DIY pakket bestellen, neem dan contact met ons op.