Over Installatiebedrijf Bakker B.V.

 

Installatiebedrijf Bakker is een no-nonsense bedrijf. Onze doelstelling is dan ook kort maar krachting: wij willen kwaliteit leveren. Enerzijds door ons verantwoordelijkheidsgevoel voor een goed eindresultaat en anderzijds met behulp van onze kennis en ervaring.

 

Een eerlijk advies is belangrijk in onze optiek. Wij zijn dan ook een meedenkend bedrijf met een laagdrempelig karakter. Installatiebedrijf Bakker is all-round partner voor advies, ontwerp, uitvoering en onderhoud. Binnen dit traject zijn en blijven wij uw aanspreekpunt. Dit zorgt voor duidelijkheid en transparantie gedurende het gehele proces.

 

Een betrouwbare en duurzame partner

De geschiedenis van Installatiebedrijf Bakker dateert terug tot 1903. Wat begon als dorpsloodgieter is tegenwoordig uitgegroeid tot een betrouwbaar, stabiel installatiebedrijf gericht op onder andere elektrotechniek, werktuigbouwkunde en koeltechniek. Installatiebedrijf Bakker is groot voorstander van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Bij ons uit zich dat onder andere in het scheiden van afval, toepassen van duurzame producten en het gebruik van zonnepanelen op het dak en LED verlichting in ons bedrijfspand.

 

Certificering

Installatiebedrijf Bakker is aangesloten bij branche-organisatie Uneto-VNI, ISO9001 en is ISO14001 en VCA gecertificeerd. Ook zijn wij STEK-erkend voor onze dienstverlening op het gebied van koudetechniek.