Wie wij zijn....

Atelier uiT de kunsT wordt gerund door ons, Ellen en Betty. Wij zijn een kunstzinnig duo met jaren lang ervaring op het gebied van kunst en creativiteit.

 

We waren beide gestopt met ons huidige werk en orienterend op een nieuwe start. Allebei een schilder- en interieurachtergrond en we hadden een leuke onderlinge klik op kunstzinnig gebied. Zo ontstond het idee om samen iets te beginnen. Iets waar we zelf blij van zouden worden. En dat 'iets' werd Atelier uiT de kunsT.

 

Op het TT-circuit (vandaar de hoofdletter T in uiT en kunsT) van Assen werd ons een lokatie geboden waar we konden starten met ons atelier. Een unieke, sfeervolle en inspirerende ruimte waar we eerst met alleen schilderlessen startten. Al snel volgden de workshops. De Dikke Dame beelden was een van onze eerste workshops. Met veel plezier ontwikkelen en produceren we verschillende ideeën. Eerst zelf uitproberen, optimaliseren en daarna uitzetten voor bijvoorbeeld personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes, een vriendenuitje of familiedag. 

Wij richten ons vooral op de kunstzinnige workshops en minder op gepriegel en gefreubel. We willen iets bieden dat anders is dan anders. Iets unieks en verfrissends. Iets wat je ook echt in je huis neerzet of ophangt. Maar vooral iets wat met veel plezier gemaakt is. Want volgens ons is dat waar het uiteindelijk om draait "het plezier van het maken".

 

Wij vinden de combinatie van het creatieve met het contact met onze cursisten ontzettend leuk. Ja, hier worden wij blij van!

 

Voor degene die alleen, of met een klein groepje, een workshop wil volgen bedachten we de 'open inloop' workshops. Zo bieden we iedereen de mogelijkheid om een gezellige, ontspannen en creatieve avond te beleven in ons atelier.

 

Toch misten we nog iets. Want niet iedereen is in de gelegenheid om naar ons atelier te komen. Daarom bedachten we de Do-It-Yourself pakketten. Alle materialen die je nodig bent om onze workshop, thuis met behulp van een duidelijke instructie, uit te voeren zitten in één pakket. Zo kunnen wij toch een beetje naar jou toe komen. Maar natuurlijk is het ook een leuk pakket voor degene die thuis (verder) wil werken nadat ze een workshop bij ons gevolgd hebben. Ook dan is het een mooie aanvulling.

 

Inmiddels is gebleken dat wij met onze workshops en DIY pakketten aan een grote behoefte in Assen en omstreken voorzien. Maar ook uit andere delen van het land is belangstelling voor ons Atelier. Dit insprireerd ons om verder te denken en verder te werken aan leuke, nieuwe ideeën waarmee we 'het plezier van het maken' kunnen overdragen.

 

Graag tot ziens!

Ellen en Betty